خبر 2

1 1 1 1 1

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

مشاغل اضافه شده به لیست مشاغل ساب کلاس 489 (با اسپانسر منطقه ای)

 

در حالیکه توجه زیادی به تغییرات در برنامه اسپانسری از طریق کارفرما شده است تغییراتی نیز در لیست مشاغل منطقه ای ROL برای ساب کلاس 489 اعمال شده است.

59 شغل به لیست ROL اضافه شده اند. از جمله مشاغل زیر که در هیچ کدام از لیست های مشاغل سال 2017 وجود نداشتند و به طور کلی حذف شده بودند:

Human Resource Advisor

Policy Analyst

Procurement Manager

Vocational Education Teacher

Dental Hygienist

Dental Technician

Translator

Financial Institution Branch Manager

Multimedia Designer

Safety Inspector

Pathology Collector

متقاضیان مشاغل فوق که در سال گذشته به علت حذف این مشاغل از لیستها قادر به اقدام برای اخذ ویزا نبودند یا پروسه آنها نیمه کاره مانده بود اکنون شانس خوبی برای ادامه پروسه و اخذ ویزا خواهند داشت.

ساب کلاس 489 یک ویزای مشروط یا موقت 4 ساله است اما در نهایت میتوان این ویزا را به اقامت دائم (ساب کلاس 887) تبدیل نمود. برای تبدیل این ویزا به اقامت دائم دارنده این ویزا باید دو سال در منطقه ای که اسپانسر وی شده است زندگی نماید و حداقل به مدت یکسال 35 ساعت در هفته کار کند.

 

مزایای ویزای 489:

به صورت معمول افرادی که ویزای دانشجویی یا ویزای کار پس از فارغ التحصیلی را دارند از طریق ویزاهای تخصص و مهارت (ساب کلاس 190 یا 489) اقدام به اخذ اقامت دائم استرالیا مینمایند. هرچند که پروسه اخذ دعوتنامه ممکن است مشکل باشد.

مزایای اقدام از طریق ساب کلاس 489 عبارتند از:

-افزایش امتیازات: حداقل امتیاز مورد نیاز برای درخواست ویزاهای تخصص و مهارت برای مهاجرت به استرالیا عدد 60 میباشد. در مواردی ممکن است امتیاز بالاتری برای اقدام کردن مورد نیاز باشد از طریق امتیازی که از ساب کلاس 489 دریافت میکنید میتوانید شانس خود را برای اخذ دعوتنامه افزایش دهید.

- معمولا دعوتنامه های افراد متقاضی ساب کلاس 489 سریع صادر میشود. (در صورتیکه اسپانسر منطقه ای وجود داشته باشد)

-سابقه کار مورد نیاز ساب کلاس 887: چنانچه متقاضی قصد اخذ ویزای 887 را داشته باشد میبایست سوابق کاری در منطقه ای که اسپانسر وی شده است را نشان دهد. این سابقه کار میتواند مربوط به هر شغلی باشد و عنوان شغلی خاصی مد نظر نیست.

-عدم نیاز به امتیازبندی برای تبدیل شدن به ویزای 887: برای تبدیل ویزای 489 به 887 (اقامت دائم) احتیاجی به امتیازبندی و رساندن امتیازات به عدد مشخصی ندارید.

- عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی برای تبدیل شدن به ویزای 887: برای تبدیل ویزای 489 به 887 (اقامت دائم) احتیاجی به ارائه مدرک زبان نخواهید داشت.

عدم وجود محدودیت سنی برای تبدیل شدن به ویزای 887: برای تبدیل ویزای 489 به 887 (اقامت دائم) محدودیت سنی نخواهید داشت و در هر سنی میتوانید این کار را انجام دهید.

لیست کامل مشاغل ROL بدین شرح است:

horse breeder

public relations manager

policy and planning manager

project builder

procurement manager

medical administrator

regional education manager

sports administrator

caravan park and camping ground manager

post office manager

amusement centre manager

fitness centre manager

sports centre manager

cinema or theatre manager

financial institution branch manager

human resource adviser

workplace relations adviser

policy analyst

liaison officer

market research analyst

aeroplane pilot

flying instructor

helicopter pilot

ship's master

multimedia designer

wine maker

conservation officer

exercise physiologist

vocational education teacher

environmental health officer

intellectual property lawyer

translator

community arts worker

agricultural technician

operating theatre technician

pathology collector

construction estimator

surveying or spatial science technician

mechanical engineering draftsperson

safety inspector

maintenance planner

building and engineering technicians

vehicle painter

floor finisher

electrical linesworker

zookeeper

nurseryperson

gas or petroleum operator

dental hygienist

dental therapist

emergency service worker

driving instructor

funeral workers (nec)

flight attendant

first aid trainer

jockey

clinical coder

property manager

real estate representative

 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر بعنوان یک مهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری خود.
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید