بررسی آخرین شرایط ویزای کار آلمان (ویزا BLUE CARD) در سال ۲۰۱۸

1 1 1 1 1

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

ویزای کار آلمان چیست؟

ویزای کار آلمان چیست؟

ویزای کار آلمان (ویزای blue card آلمان) به متخصصین داده می شود تا بتوانند در زمینه تخصصی خود در آلمان مشغول به کار شوند.

با توجه به رشد منفی جمعیت کشور المان، دولت این کشور در نظر دارد امکان اشتغال به کار در آلمان را برای متخصصینی که از سطح دانش و مهارت بالا و سابقه کار حرفه ای در کشور خود برخوردارند، فراهم کند تا بتواند در میان مدت، کمبود نیروی کار متخصص در آلمان را جبران کند.

تفاوت ویزای کار آلمان با ویزای جستجوی کار آلمان (JOB SEEKER) چیست؟

با داشتن ویزای JOB SEEKER (که گاهی با نام ویزای کارجویان آلمان نیز شناخته می شود) شما ۶ ماه فرصت خواهید داشت تا در آلمان به دنبال شغل مناسب بگردید. اگر در این مدت موفق بشوید با کارفرمایی به توافق برسید و با وی قرارداد کاری ببندید، می توانید ویزای خود را به ویزای کار آلمان تبدیل نمایید.

برای دریافت این ویزا دقیقا باید چه شرایطی داشت؟

اگر تحصیلات، تخصص و سابقه شغلی شما مرتبط با مشاغل مورد نیاز در آلمان باشد و همچنین اگر مدرک زبان آلمانی دارید، واجد شرایط دریافت این نوع ویزا هستید.

اگر مدرک زبان آلمانی نداشته باشید؛

در صورت آشنایی متوسط و توانایی مکالمه به زبان آلمانی و حتی انگلیسی هم امکان دریافت این ویزا وجود دارد، اما شانس شما کمتر خواهد بود.

در نظر داشته باشید، آشنایی با کشور آلمان و شرکت های معتبر مرتبط با تخصص و شغل مورد نظر شما، می تواند احتمال دریافت ویزا را بالا ببرد.

فرآیند و مراحل دریافت ویزای کار آلمان چیست؟

شما باید قرارداد کاری (Job Offer) با یک شرکت آلمانی داشته باشند. پس از دریافت Job Offer، توسط کارشناسان پارسیان پارس فیدار برای شما وقت سفارت دریافت می گردد. در زمان مقرر، در سفارت مدارک از شما تحویل گرفته و با شما مصاحبه انجام می شود. پس از بررسی پرونده، یک الی دو ماه بعد با شما تماس گرفته می شود، در صورت موافقت با درخواست شما، باید در زمان اعلام شده جهت دریافت ویزای خود به سفارت مراجعه کنید و پاسپورت خود را تحویل دهید تا طی دو تا سه هفته بعد ویزای شما صادر شود.

آیا پیشنهاد شغلی مورد نظر باید ویژگی های خاصی داشته باشد؟

بله، درآمد ناخالص ذکر شده در قرار داد باید حداقل سالانه ۵۱٫۰۰۰ یورو (ماهانه ۴۲۵۰ یورو) باشد و همچنین شغل ذکر شده در قرار داد باید جز لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ باشد.

چگونه دعوتنامه کار (Job Offer) پیدا کنیم؟

  1. از معجزه عصر ارتباطات بهره ببرید!! دنیای امروز دنیای ارتباطات است و تلفن های هوشمند معجزه این عصر. از فن آوری ارتباطات برای پیدا کردن دوست های آلمانی استفاده کنید و از آن ها راهنمایی بگیرید.
  2. یک رزومه خوب به زبان آلمانی تهیه کنید! برای این کار الزاما نیاز نیست به زبان آلمانی تسلط داشته باشید. تنها کافی است رزومه خود را به فارسی تهیه نمایید؛ بقیه کار را به درالترجمه ها بسپارید. در نوشتن روزمه دقت زیادی به خرج بدهید. به سوابق شغلی، سوابق تحصیلی، فهرست مهارت ها و هر نکته ای که بتواند جایگاه شما را به عنوان نیروی کار بالا ببرد اشاره کنید.
  3. روی زبان انگلیسی خود حساب کنید!!! در کنار فرصت های شغلی معمول، به دنبال مشاغلی بگردید که به تسلط زبان انگلیسی نیاز دارند. اکثر مردم آلمان تنها به زبان مادری صحبت می کنند. یک رزومه خوب به زبان انگلیسی تهیه کنید، خواهید دید کارفرماها برای جذب شما ترغیب خواهند شد!!!
  4. به کارفرمایتان  اطمینان بدهید که آلمان را دوست دارید! در بخشی از رزومه خود دلیل علاقه به اشتغال در آلمان را ذکر کنید. اگر کارفرمایان مطمئن شوند شما نیروی کار موقت نخواهید بود، کار برای شما به مراتب راحت تر خواهد شد.
  5. فرصت سوز نباشید! شاید اولین دعوتنامه کاری که دریافت می کنید مشعوف کننده نباشد، اما فرصت را از دست ندهید. وقتی در آلمان مشغول به کار باشید، فرصت های به مراتب بهتری پیدا خواهید کرد.
  6. ویزای جستجوی کار آلمان: با دریافت این ویزا برای کاریابی در آلمان به شما ۶ ماه فرصت داده می شود.

 مشاغل مورد نیاز المان کدامند؟

  1. مهندسی خودرو و فلزات
  2. مهندسی مکانیک
  3. مهندسی مکاترونیک، انرژی و الکترونیک
  4. تحقیقات فنی و توسعه علمd
  5. مهندسی ساخت و ساز تجهیزات و ابزار
  6. مهندسی فناوری اطلاعات
  7. بهداشت، درمان و مراقبت
  8. مهندسی جوش
  9. مکانیک ساخت و ساز
  10. مشاغل مرتبط با سازه های الکتریکی
  11. تکنولوژی ماشین های الکتریکی
  12. مهندسی برق
  13. مهندسی ساختمان
  14. متخصص فن آوری فلزی – فناوری ساخت
  15. مشاغل مرتبط با ساخت و ساز ساختمان
  16. مشاغل مرتبط با لوله کشی، گرمایش، تهویه مطبوع
  17. مشاغل مرتبط با کوره و سیستم های گرمایش هوا
  18. مشاغل مرتبط با توسعه نرم افزاری
  19. برنامه نویسی
  20. لوکومتیورانی
  21. پرستاری
  22. ارتوپدی
  23. توانبخشی
  24. شنوایی شناسی
  25. مهندسی الکترونیک
  26. تکنولوژیست صنعت
  27. مدرس اتوماسیون صنعتی
  28. مهندسی اتوماسیون صنعتی
  29. رباتیک
  30. الکترونیک با گرایش انرژی و ساختمان
  31. الکترونیک با گرایش سیستم های ساخت و ساز و زیرساخت
  32. الکترونیک با گرایش ماشین آلات و تکنولوژی درایو
  33. الکترونیک با گرایش مهندسی صنایع
  34. برق صنعتی
  35. برق صنعتی با گرایش مهندسی صنایع
  36. مهندسی برق
  37. فرایند مدیریت در برق
  38. سنگ تراشی
  39. ردیابی خودرو
  40. مهندس تجهیزات بهداشتی
  41. پرستاری

مدت اعتبار ویزای کار آلمان چقدر است؟

این ویزا معمولا برای ۴ سال صادر می شود. البته در صورتی که طول زمان قرار داد منعقد شده کمتر از ۴ سال باشد، مدت ویزای شما نیز به همان اندازه خواهد بود.

آیا با داشتن ویزای کار آلمان می توان اعضا خانواده را نیز به همراه برد؟

بله. به تمامی اعضای تحت تکفل شما  (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) نیز از ابتدا  ویزا تعلق می گیرد و می توانند به همراه شما به زندگی در آلمان بپردازند.

حق کار برای اعضای خانواده چگونه است؟

اعضای خانواده شما مجاز به کار و اشتغال در آلمان هستند و داشتن مدرک زبان و یا حتی آشنایی با زبان الزامی نیست.

آیا ویزای کار آلمان  منجر به دریافت اقامت نیز می شود؟

بله. شما پس از ۳۳ ماه اشتغال و زندگی در آلمان می توانید در خواست اخذ اقامت آلمان بدهید و چنانچه مدرک زبان B1  داشته باشید این مدت به ۲۱ ماه کاهش می یابد.

شرایط تمدید ویزای کار آلمان چیست؟

در هنگام تمدید؛ شما باید تمامی شرایط و مدارکی که در ابتدای پروسه لازم بوده است را داشته باشید.

مزایای این ویزا چیست؟

  • مدت زمان نسبتا کوتاه انجام پروسه
  • امکان داشتن شغل مناسب در یکی از بهترین کشورهای دنیا
  • هزینه نه چندان زیاد
  • امکان تبدیل این ویزا به اقامت اروپا
  • امکان به همراه بردن خانواده به آلمان
  • امکان اشتغال اعضای خانواده در آلمان

محدودیت ها و معایب این ویزا چیست؟

  • عدم تضمین دریافت این نوع ویزا از سفارت آلمان.
  • صرف زمان قابل توجه تا تبدیل به اقامت (۲۱ تا ۳۳ ماه زمان تا امکان درخواست اقامت لازم است)
  • عدم امکان تحصیل برای دارندگان این ویزا

فرآیند اخذ ویزای کار آلمان چقدر طول می کشد؟

کل پروسه معمولا بین ۵ تا ۸ ماه طول می کشد.

مدارک لازم برای این ویزا کدامند؟

  • فرم درخواست
  • ۲ عدد عکس ۳ در ۴
  • ترجمه شناسنامه
  • مدارک قرارداد کاری
  • مدارک تحصیلی تایید شده
  • تاییدیه مدارک تحصیلی ZAB و یا همان Anabin
  • رزومه کامل
  • انگیزه نامه (sop)
  • مدرک زبان آلمانی (حداقل B1)
  • بیمه درمانی شامل ۹۰ روز اعتبار

نکات مهم: اگر متوجه این نکات نشدید با ما تماس بگیرید.

 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر بعنوان یک مهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری خود.
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید