انواع ویزاهای اقامت در بلژیک

1 1 1 1 1

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

به طور معمول ۳ نوع ویزا در مهاجرت به بلژیک وجود دارد 

به طور معمول ۳ نوع ویزا در مهاجرت به بلژیک وجود دارد :

Visa c برای مهاجرت به بلژیک :

این ویزا به شما اجازه میدهد تا ۹۰ روز در یک دوره ی ۱۸۰ روزه در بلژیک بمانید . این نوع ویزا اغلب برای مسافرت و اهداف توریستی استفاده می شود .

Visa D برای مهاجرت به بلژیک :

این نوع ویزا برای کار و اقامت بیش از  ۹۰ روز در بلژیک صادر میشود . اغلب برای مهاجرت به بلژیک از این نوع ویزا استفاده میشود . برای گرفتن این نوع ویزا شما باید ابتدا یک اجازه ی کار در بلژیک را کسب نمایید .

کارت آبی اروپایی برای مهاجرت به بلژیک :  :

این نوع ویزا نیز برای زندگی و کار بیش از ۹۰ روز ، اما بطور خاص برای کارهای با مهارت بالا صادر میگردد . برای اخذ این نوع ویزا شما باید حداقل مدرک لیسانس و یک قراردادبا یک شرکت بلژیکی با پرداخت حداقل ۵۰۹۷۴ یورو داشته باشید .

محل ثبت نام برای اقامت / کارت شناسایی بیگانگان (خارجی) در بلژیک :

یک شخص غیر از ملیت اتحادیه اروپا باید با بخش محلی خود در ۸ روز اول رسیدن به بلژیک ثبت نام نماید . حتی اگر آنجا به طور موقت جا داده شده باشد ، تا دو هفته بعد از انتقال به یک اقامتگاه دائمی باید یک درخواست برای دریافت کارت شناسایی فرستاده شود . برای درخواست کارت شناسایی اگر شما عضو اتحادیه اروپا باشید یا نه ، شما و اعضای خانواده ی خود با سن بیشتر از ۲۱ سال باید هر شخص خودش به شهرداری مراجعه نماید . کودکان زیر ۲۱ سال کارت شناسایی ( نام ) خواهند گرفت ، در حالی که کودکان بین ۱۲ تا ۱۵ سال می توانند کارت کودکان یا یک کارت شناسایی بزرگسال دریافت نمایند . کارت شناسایی خارجی ( بیگانگان ) هرسال قابل تمدید است و افراد باید ۸ روز قبل از انتقال به محل اقامت دائمی درخواست یک کارت جدید نمایند .

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر بعنوان یک مهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری خود.
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید