مهاجرت به بلژیک به عنوان اینتون و کارآموز

1 1 1 1 1

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

برای کار آموزی بعد از تحصیل خود اگر سن بین ۱۸ تا ۳۰ سال را دارید میتوانید به بلژیک مهاجرت نمایید و یک کمپانی باید از طرف شما درخواست مجوز کار کند . کارآموزی نمیتواند بیش از ۱ سال طول بکشد ، کار باید تمام وقت باشد و شما باید حداقل حقوق قانونی را دریافت نمایید .

مهاجرت به بلژیک از طریق ویزای کار :

کشور بلژیک سه نوع مجوز کار مخصوص دارد که در ذیل به توضیح مختصری از هر کدام می پردازیم :

مجوز کاری نوع A در بلژیک :

این نوع مجوز برای همه ی کارفرماها و مشاغل در بلژیک میباشد با مدت زمان نامحدود ، برای دریافت این مجوز شما باید ثابت نمایید که ۴ سال با مجوز نوع B در یک محدوده ی زمانی ۱۰ ساله در بلژیک به صورت قانونی کار کرده اید .

مجوز نوع A چگونه مجوزی است ؟

یک سری از کارمندها برای دریافت مجوز نوع A محدودیت دارند ؛ این افراد شامل : کارمندهای با تخصص بالا _ محققان _ کسانی که دارای یک ماموریت هستند  _ تکنسین های متخصص _ افرادی که عضو یک خانواده هستند و خود آنها مجوز نوع B را دارند ودر حال اشتغال هستند ، یا کسانی که نیاز به مجوز کار ندارند .

برای دریافت مجوز نوع A ، افراد متقاضی نیاز به پر کردن یک فرم مخصوص با مجوز کار نوع B ، فیش حقوقی و مجوز اقامت

مجوز نوع B در مهاجرت کاری به بلژیک :

این نوع مجوز برای یک سری مشاغل خاص و کارفرماهای خاص برای یک دوره ی تا ۱۲ ماهه ارائه و صادر میشود و قابلیت تمدید نیز دارد .

این نوع مجوز نیاز به حمایت مالی یک کارفرما دارد و کارفرما باید برای استخدام و مجوز کار افراد متقاضی درخواست نماید . این مجوز کار در بلژیک فقط برای اشتغال در همان شرکت و کمپانی و برای آن موقعیت مشخص شده اعتبار دارد . مجوز کار نوع B در کشور بلژیک در صورتی برای افراد غیر بلژیکی صادر میشود که تست بازار کار مارکت و کارگر EEA و خود کشور بلژیک در آن محدوده ی زمانی خاص وجود نداشته باشد . اما این نکته وجود دارد که در این نوع ویزا یک سری مقوله ها و شغل ها نیز وجود دارد که نیاز به درخواست و تست بازار کار نخواهند داشت مانند محققان ، کارمندان با صلاحیت بالا و متخصصین حرفه ای و تکنیکی .

در مهاجرت به بلژیک از طریق مجوز کار نوع B ، کارفرماها در صورتی که جزء یکی دیگر از کشورهای عضو اتحادیه باشد و شامل لیست مثبت باشند ، میتوانند اقامت بلند مدت بگیرند .

به محض دریافت مجوز نوع B ، شخص متقاضی میتواند در سفارت کشور خود درخواست ویزای کار داده و برای کار کردن به بلژیک مهاجرت نماید ، و  اگر شخص متقاضی بخواهد کارفرما را تغییر دهد نیاز به مجوز جدید ویزای کار جدید دارد .

مجوز کار نوع c برای مهاجرت به بلژیک :

این نوع مجوز کار برای برخی از افراد با ملیت خارجی صادر میشود که میخواهند در بلژیک یک دوره ی اقامت موقت در بلژیک داشته باشند . مانند دانش آموزان ، اعضای خانواده ی سفیران ، کنسولگری ها و یا کسانی که به دنبال پناهندگی هستند . این نوع مجوز کار برای بار اول به مدت ۱ سال صادر میگردد و پس از آن قابلیت تمدید نیز خواهد داشت .

مجوز کار حرفه ای :

پروفشنال کارت : برای افرادی که ملیت آنها غیر EU وEEA و سوییس است و میخواهند خود اشتغالی و بیزنس و تجارتی در بلژیک انجام دهند حق درخواست این مجوز کار را دارند و این مجوز اجازه ی کار حرفه ای در حیطه ی همان بیزینس پلن را خواهد داشت  .

You can apply for this card when organising a Belgian visa, by contacting the Belgian embassy or consulate in your home country before you arrive.

یک نکته ی مهم در رابطه با مجز کار نوع c بلژیک این میباشد که اگر شخص متقاضی سن بین ۱۸ تا ۲۶ را داشته و داخل کشور بلژیک کار و شغل خاصی نداشته باشند و مجوز کار نیز نداشته باشند می توانند در بلژیک به مدت یک دوره ی ۱ ساله کار کنند و قبل از آن شخص کارفرما باید مجوز کار را برای این افراد دریافت نمایند . همچنین شخص متقاضی نیز باید یک سری شرایط خاص را داشته باشد :

  • تحصیلات خود را تا سن ۱۸ سالگی تمام کرده باشند .
  • یک گواهینامه ی عدم منع تحصیل را دریافت کرده باشند
  • حداقل دانش زبان خانواده ی میزبان را داشته باشند
  • در حال انجام این کار به به شغل دیگری اشتغال نداشته باشند
  • و یک دوره ی زبان تکمیلی در همان منطقه نیز گذرانده باشند

و در نهایت آن خانواده نیز باید به شخص متقاضی ماهیانه ۴۵۰ یورو به شخص متقاضی حقوق پرداخت نماید . و یک فرزند زیر ۱۳ سال داشته باشند و بیمه سلامت شخص متقاضی را پرداخت نمایند .

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر بعنوان یک مهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری خود.
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید