شرایط اقامت دائم لهستان

1 1 1 1 1

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

یک کارت اقامت دائم یک راه مطمئن برای قانونی بودن اقامت شما در لهستان است، اما شرایط زیادی برای انجام آن

وجود دارد. معمولا پس از چند سال اقامت قانونی در لهستان، می توانید برای کارت اقامت دائم درخواست کنید. تعداد آن سال ها در موارد مختلف متفاوت است، اما روند درخواست و همچنین شرایط اقامت دائم لهستان بسیار مهم است.

الزامات و شرایط اقامت دائم لهستان

هنگامی که یک کارت اقامت دائم لهستان صادر می شود، برای مدت 10 سال معتبر است و باید به طور مرتب تمدید شود. هزینه 640 PLN و هزینه صدور کارت PLN 50 است. اگر درخواست رد شود، می توان آن را پس گرفت. به طور کلی افرادی که می توانند اجازه اقامت دائمی را بدست آورند عبارتند از:

  • کودکان خارجی که اجازه اقامت دائم لهستان یا بلند مدت اتحادیه اروپا هستند، که در دوره اعتبار سند متولد شده اند.
  • کودکان شهروندی لهستان که در بازداشت موقت هستند.
  • دارندگان کارت لهستانی یا افرادی از لهستان که قصد دارند در لهستان مستقر شوند.
  • افرادی که با یک شهروند لهستانی برای حداقل 3 سال ازدواج کرده اند و حداقل 2 سال قبل از درخواست اقامت دائم در لهستان زندگی کرده باشند.
  • قربانیان قاچاق انسان که پیش از درخواست برای حداقل یک سال در لهستان بر اساس یک کارت اقامت موقت حضور داشته اند، با پلیس همکاری کرده و دلیل قابل قبولی برای عدم بازگشت به کشور خود را بیان کرده اند.
  • افرادی که حداقل 5 سال قبل از درخواست در لهستان زندگی کرده اند، که دارای وضعیت پناهندگی، وضعیت حفاظت تابع حمایت شده یا مجاز به اخذ اقامت لهستان به دلایل بشردوستانه هستند.
  • اقامت در لهستان حداقل 10 سال قبل از درخواست، که اجازه اقامت تحمیل شده (tolerated residence permit) را دارند.
  • پناهندگان

اقامت در لهستان

اگر شرایط ذکر شده برای اقامت و تابعیت در لهستان برای مدت زمان معینی مشخص شده باشد. این باید به عنوان یک اقامت بی وقفه در لهستان در نظر گرفته شود که طی آن فرد کشور را برای بیشتر از 6 ماه ترک نکرده است و تمام وقفه ها در یک دوره مشخص بیش از 10 ماه در مجموع نبوده است. برخی از استثنائات این قانون عبارتند از: کارآموزی خارجی و هیئت های مرتبط با کار و یا به علت شرایط شخصی فوق العاده ای که بیش از 6 ماه نیست.

 

شرایطی وجود دارد که مانع از صدور مجوز اقامت دائم توسط مقامات لهستانی می شود. اینها شامل موارد ذکر شده در بالا نیستند. درخواست ها را می توان رد کرد اگر متقاضی یک فرد ناخواسته در لهستان باشد، با یک ازدواج صوری در لهستان ساکن باشد،  اسناد جعلی را ارائه می دهد، دارای عقب افتادگی مالیاتی است و یا در بازپرداخت هزینه های تعهدی خود ناموفق باشد.

درخواست اقامت در لهستان

داشتن مجوز اقامت دائم معتبر جهت زندگی در لهستان به آنها اجازه کار در خارج نمی دهد، اجازه می دهد به عنوان توریست به سایر کشورهای شینگن به مدت 90 روز در هر نیم سال سفر کنند. اگر درخواست کامل و صحیح باشد، یک خارجی در پاسپورت خود مهر تایید دریافت می کند که اجازه اقامت قانونی آنها در لهستان را می دهد، این پروسه معمولا تا 1 ماه طول می کشد. پروسه درخواست نامه شبیه درخواست برای کارت اقامت موقت است. خارجی ها باید مجموعه ای از مدارک را به اداره Voivodeship ارائه کنند. مدارک عبارتند از:

  • 3 کپی از فرم تکمیل شده
  • 4 عکس جدید
  • 2 کپی از مدارک سفر معتبر
  • هر اسنادی که اطلاعات موجود در فرم را تایید می کنند.
  • اثر انگشت متقاضی
  • تمبر تاییدیه مالیاتی
  • سایر اسناد لازم

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر بعنوان یک مهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری خود.
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید