ثبت شرکت در فنلاند

1 1 1 1 1

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

سرمایه گذاری وثبت شرکت در کشور فنلاند 2018 و شرایط و قوانین و راههای آن را در این مقاله به تفصیل آورده ایم ،

افراد زیادی هستند که تمایل دارند تا در کشور فنلاند سرمایه گذاری کنند از راه های مهاجرت به کشور فنلاند سرمایه گذاری و ثبت شرکت  است  همانطور که می دانید ورود سرمایه به کشور فنلاند می تواند متفاوت باشد البته در نظر داشته باشید کمترین میزان سرمایه برای سرمایه گذاری در فنلاند ۱۰۰ هزار یورو است نشان دادن گردش مالی و پرداخت مالیات برای اخذ اقامت کشور فنلاند الزامی است..

آیا از شرایط سرمایه گذاری وثبت شرکت در فنلاند اطلاع دارید؟آیا درمورد مهاجرت به فنلاند و  سرمایه گذاری وثبت شرکت در فنلاند سوالی دارید؟چه مدت زمانی برای اخذ ویزای کاری کشور فنلاند مورد نیاز است؟آیا مزایای ثبت شرکت در کشور فنلاند را می دانید؟برای سرمایه گذاری وثبت شرکت در کشور فنلاند چه مدارکی مورد نیاز می باشد ؟

 

مدت زمان اخذ ویزای سرمایه گذاری در فنلاند

مدت زمان اخذ ویزای سرمایه گذاری ۵ سال است البته در صورتی که افراد سرمایه گذار در کشور فنلاند شرایط اصلی را رعایت نمایند

یکی از ویژگی های کشور فنلاند عضو شنگن بودن آن است چون میتوانید در این صورت وارد هر کشوری که عضو شنگن است شوید و در کل اروپا فعالیت کنید فنلاند هشتمین کشور بزرگ اروپا است در کشور فنلاند دو زبان فنلاندی وسوئدی رسمیت دارد وهمچنین سطح زندگی در کشور فنلاند بالا میباشد

بهتر است بدانید که کشور فنلاند دارای زیر ساخت های توسعه یافته ای می باشد و این کشور از نظر نیرو کار ماهر بسیار غنی و از هزینه های عملیاتی رقابتی برخوردار است

دولت فنلاند از کسب وکار حمایت کرده وجزء یکی از کشورهای است که در آن فساد مالی کمتر دیده می شود

در کشور فنلاند شرکت های خارجی می توانند از شرکت های سرمایه گذاری دولتی و بخش خصوصی و همچنین از تحقیقات اقتصادی دانشگاه فنلاند بهره مند شوند

در حال حاضر سرمایه گذاری در کشور فنلاند در ۷ حوزه از دیدگاه دولت فنلاند بسیار امیدوارانه است

  • فناوری پاک
  • پژوهش ، توسعه و نوآوری محرک های اصلی
  • بهداشت ودرمان وسلامت
  • فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • استخراج معدن
  • خرده فروشی
  • سفر و گردشگری

 

تدارکات و زیر ساخت های مدرن یک مزیت اضافه شده برای کشور فنلاند است

فنلاند دارای منابع عظیمی از مس – چوب – طلا – نقره و سنگ آهک است کشور فنلاند از بزرگترین تولید کنندگان چوب در جهان می باشد

دولت فنلاند به سرمایه گذاران امتیازهایی واگذار می کند که این امتیازها در مناطق توسعه یافته متفاوت می باشد

 

۱-شرکت های کوچک می توانند کمک های مالی به اندازه ۴۵% از کل هزینه حقوق و دستمزد را از دولت دریافت کنند

۲-دولت فنلاند مزایای مالیتی به شرکت های کوچک ومتوسط اعطا کرده است

 

۳-دولت فنلاند کمک های مالی به شرکت های کاووش بخش تحقیق وتوسعه را فراهم میکند این کمک ها میتواند در غالب وام با نرخ پایین بهره صورت گیرد.

.

لازم است بدانید تولید ناخالص داخلی کشور فنلاند در سال ۲۰۱۴ به میزان ۲۰۴ میلیارد یورو می باشد که این میزان در سال ۲۰۱۵ با افزایش ۰٫۸ % روبرو شده و در سال ۲۰۱۶ با افزایش ۱٫۵ %  رسیده است

همچنین صادرات کشور فنلاند از نظر کالا به میزان ۵۵٫۸ میلیارد یورو در سال ۲۰۱۴ می باشد که در سال ۲۰۱۶ این میزان با افزایش ۲٫۱% روبرو شده است

یکی دیگر از شرایط اخذ اقامت  ثبت شرکت در کشور فنلاند است

ثبت شرکت در فنلاند نیاز به چند مرحله ساده طبق قوانین دولت فنلاند را دارد این قوانین بسیار دلگرم کننده برای سرمایه گذاران وکسانی که مایل به ثبت شرکت در کشور فنلاند را دارند می باشد

 

مزایای ثبت شرکت در فنلاند

۱-استفاده از مارک تجاری ( برند)

۲-افتتاح حساب برای اشخاص حقیقی وحقوقی

۳-استفاده از قوانین تجاری و گمرکی در داخل کشور فنلاند واتحادیه اروپا

۴-امکان اخذ ویزا برای کشور فنلاند و کل اروپا

۵-امکان اخذ پاسپورت بعد از ۵ سال

۶-دسترسی به تمام نقاط اروپا از نظر تجارت و اقامت طولانی مدت

۷-مالکیت ۱۰۰% (بدون نیاز به شریک فنلاندی )

ثبت شرکت با مسئولیت محدود در کشور فنلاند توسط حداقل یک عضو وبا حداقل سرمایه از ۲۵۰۰ یورو شروع شده و این سرمایه می تواند نقدی یا به صورت دارایی باشد

و در ثبت شرکت عمومی در کشور فنلاند برای کسب وکار های بزرگ طراحی شده و در آن حداقل سرمایه ۸۰۰۰۰ یورو است البته اگر سرمایه این نوع شرکت بیش از ۸۰۰۰۰ یورو باشد سهام این نوع نهاد می تواند در بورس اوراق بهادار هلسینکی وارد شود

 

مدارک مورد نیاز ثبت شرکت در کشور فنلاند

 

مرحله دوم پر نمودن فرم ثبت شرکت در فنلاند است

مرحله سوم اسکن پاسپورت سهامداران و مدیر عامل

مرحله چهارم طرح توجیهی اقتصادی (BUSINESS PLAN)

مرحله پنجم سند مالکیت و پرینت حساب بانکی

مرحله ششم کپی از آخرین مدرک تحصیلی

مرحله هفتم وکالتنامه (که توسط موکل امضا میشود)

در نهایت می توان گفت کشور فنلاند برای مهاجرت و همچنین سرمایه گذاری و ثبت شرکت بسیار مناسب می باشد و از امکانات بسیاری در این زمینه برخوردار است با توجه به اینکه افراد زیادی خواهان مهاجرت به کشور فنلاند می باشند می توانند از طریق سرمایه گذاری وثبت شرکت در کشور فنلاند اقامت دائم کشور فنلاند را اخذ نمایند.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر بعنوان یک مهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری خود.
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید