اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

طبق قوانین مهاجرتی آلمان ، اشخاص غیر اروپائی می توانند اقامت اروپا و مشخصا اقامت آلمان را از طریق ثبت شرکت برای سهامداران و مدیر عامل شرکت بدست آورند. ثبت شرکت در آلمان به تنهایی باعث دریافت اقامت نمی شود. برای اخذ اقامت آلمان ابتدا باید طرح توجیهی اقتصادی(Business plan) به اداره بازرگانی آلمان ارائه شود که برنامه کار 3 سال آینده شرکت خود را توضیح داده

و هدف خود را برای دریافت اقامت آلمان و ورود به این کشور را بیان کند، در صورت موافقت با طرح تجاری و ارائه مدارک معتبر توسط متقاضی، اخذ مجوز اقامت آلمان امکان پذیر است.

دولت آلمان به دلیل دارا بودن اقتصاد قوی در اروپا و همچنین شرایط سخت اقامتی نسبت به کشورهای اتحادیه اروپا و حوزه ی شینگن ، پس از تحقیق و تائید درخواست متقاضی، ابتدا اقامت موقت به متقاضی اعطا می نماید که این اقامت در صورت اجرای موفق فعالیت اقتصادی عنوان شده درB.P و صلاحیت داشتن متقاضی به اقامت دائم آلمان تبدیل می شود.

تاسیس یک شرکت تجاری در آلمان توسط اتباع خارجی بدون توجه به ملیت یا محل اقامت ، امکانپذیر می باشد. سرمایه گذاران خارجی می توانند از میان فرم های قانونی متفاوت برای دریافت اقامت آلمان و شروع تجارت در این کشور، یکی را انتخاب کنند. شرکت های ثبت شده هم می توانند برای تأسیس یک دفتر کاری در آلمان اقدام کنند.

ساختار اولیه ی همه فرم های شرکتی در قانون تصریح شده است که قابل پیش بینی بودن و اطمینان قانونی را فراهم می کند. شرایط قانونی یکسانی برای سرمایه گذاران خارجی و بومی وجود دارد. کشور آلمان در اتحادیه اروپا قانون تعیین می‌کند و آلمان مدافع سیاسی و اقتصادی اتحادیه اروپا است.

 

مزایای دریافت اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت :

• اقتصاد پایدار آلمان

• سیاست های نوآوری و تغییر در جهت پیشرفت آلمان

• بهره مندی از مزایای مالیاتی با داشتن اقامت آلمان

• بهره مندی از نیروی کار حرفه ای در آلمان

• زیر ساخت های پیشرفته آلمان

• زندگی در یکی از بهترین کشور های اروپا با داشتن اقامت آلمان

• مالکیت ۱۰۰% شرکت در آلمان

• امکان اخذ آسان ویزاِی آمریکا،کانادا، استرالیا و....

• افتتاح حساب بانکی در اروپا

• استفاده از مارک تجاری (برند) اروپائی

• بهره مندی از قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا با داشتن اقامت آلمان

• امکان درخواست اقامت دائم آلمان پس از ۳ سال

• امکان درخواست پاسپورت آلمان و دریافت حق شهروندی این کشور پس از اخذ اقامت دائم

• محبوب ترین کشور برای مهاجرت به اروپا

 

مراحل ثبت شرکت در آلمان و دریافت اقامت آلمان

• ارائه مدارک و سابقه تجاری متقاضی اقامت آلمان

• دریافت تائیدیه برای پذیرش پرونده متقاضی اقامت آلمان

• تنظیم قرارداد با توجه به درخواست متقاضی اقامت آلمان و نوع فعالیت شرکت

• تشکیل پرونده از طریق وکیل در آلمان

• اخذ ویزای شینگن برای تردد آسان در طول پروسه اخذ اقامت آلمان

• ارائه طرح تجاری توسط موسسه و ارائه آن به دولت آلمان

• تعیین وقت مصاحبه در سفارت آلمان واقع در ایران برای دریافت ویزای شینگن نوع D متقاضی و خانواده ایشان

• حضور متقاضی در آلمان جهت انجام مراحل تکمیل ثبت شرکت و دریافت اقامت آلمان یکساله

 

توجه داشته باشید که بعد از گذشت یک سال و ارائه گزارش کاری شرکت متناسب با طرح تجاری اولیه ، اقامت آلمان تمدید خواهد شد.

بعد از ۳ سال اقامت در آلمان و در صورت ارائه فعالیت تجاری مثبت، فرد متقاضی و خانواده ایشان واجد شرایط دریافت اقامت دائم و پاسپورت آلمان خواهند بود.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر بعنوان یک مهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری خود.
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید