مهاجرت به آلمان

روش های قانونی مهاجرت به آلمان - اقامت آلمان

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

ما در این مقاله قصد داریم در مورد روش های قانونی مهاجرت به کشور آلمان به شما اطلاعات جامع و کاملی ارائه بدهیم آلمان به خاطر اقتصاد پایداری که دارد و سیستم آموزشی و تحصیلی مدرن همیشه یکی از کشور های مورد علاقه ایرانیان برای مهاجرت بوده است ، به این منظور برای اینکه شما به کشور آلمان مهاجرت کنید بهتر است با قوانین و مقررات آن آشنا شوید 

دفتر مجاز مهاجرتی جاپ : روش های قانونی مهاجرت به آلمان

 

کارشناسان جاپ کاملا آماده برای ارائه بهترین مشاوره به شما می باشند در هر زمان می توانید با آنها تماس بگیرید : 02126232127

 

حال بر گردیم به اصل موضوع این مقاله 

در ابتدا درمورد فرآیند گرفتن تابعیت آلمانی با شما صحبت می کنیم گرفتن تابعیت آلمان یا همان شهروندی آلمان شرایط متفاوتی دارد که شامل موارد زیر است : 

 

1- مدت زمان مشخصی در کشور آلمان اقامت باید داشته باشید :

این مدت زمان برای هر شخص بسته به شرایط کاملا متفاوت است ولی بر اساس اعلام رسمی مدت زمان مد نظر آلمان هشت سال است یعنی شما 8 سال در آلمان اقامت خواهید داشت سپس می توانید برای فرایند اخذ تابعیت یا همان شهروندی آلمان اقدام نمایید 

 

2- ارئه مدرک زبان آلمانی سطح متوسط B2 : 

یعنی شما در مدت زمان اقامت موقت خود در آلمان باید زبان آلمانی را نیز در حد متوسط یاد بگیریدبرای مهاجرت به آلمان نیز یادگیری آلمانی واجب است در واقع در زمان اقامت باید سطح آلمانی خود را بهبود ببخشید

 

3- عدم داشتن سابقه کیفری :

در مدت زمان اقامت موقت در آلمان شما نباید هیچ سابقه کیفری از خود داشته باشید 

 

4- داشتن تمکن مالی :

در این مورد می توان گفت داشت شغل با حقوق ثابت به شما کمک بزرگی می کند و منظور از تمکن مالی داشت ثروت زیاد نیست مسلما هر مقدار تمکن مالی شما بیشتر باشد امتیاز بشتری برای اخذ شهروندی آلمان دارید

 

5- قبولی در آزمون شهروندی آلمان 

یکی از شرایط شرکت در آزمون شهروندی است که در این مقاله -- آزمون شهروندی آلمان -- ما توضیحاتی در این مورد ارائه دادیم و سوالات آزمون را نیز برای دانلود قرار دادیم این آزمون ساده است 

 

موارد بالا در باب شهروندی و تابعیت کشور آلمان بود چون هدف اصلی از مهاجرت به آلمان در اکثر مواقع ماندن در آنجا است ولی شما برای شروع مهاجرت به آلمان به چه مواردی نیاز دارید در ادامه این مقاله در مورد صحبت می کنیم 

 

شرایط مهاجرت به آلمان 

 

1- اثبات تمکن مالی 

این موضوع بسیار مهم است در پروسه ی مهاجرت فرد متقاضی باید تمکن مالی خود را ثابت کن تا دولت آلمان اطمینان یابد شما در مدت زمان اقامت خود در این کشور با مشکل مواجه نخواهید شد داشتن تمکن مالی بالا به شما کمک بیشتری می کند 

 

2- بیمه خدمات درمانی

برای ورود به کشور آلمان شما باید بیمه درمانی شده باشید که معمولا اکثر افراد بیمه خدمات درمانی را دارند در غیر این صورت سوالات خود را از کارشناسان جاپ بپرسید و از راهکارهای آنان مطلع شوید

 

3- دانستن زبان آلمانی : 

بله درست است شما برای مهاجرت به آلمان نیاز است زبان آلمانی را یاد بگیرید در سطح B1 , A1 برای این موضوع هم دفتر مجاز مهاجرتی JOPFIND به شما کمک می کند و موسسات را به شما معرفی خواهد کرد 

 

4- گرفتن ویزای آلمان 

این هم که واضح است شما برای پروسه مهاجرت به صورت قانونی و ورود به کشور آلمان باید ویزا را دریافت کنید که یکی از موارد پروسه مهاجرت است

 

اگر با خواندن موارد بالا تصمیم به مهاجرت گرفته اید باید یکی از روش های زیر را برای پروسه مهاجرت به آلمان انتخاب کنید با کلیک بر روی هر یک از موارد زیر ما توضیحات جامعی در مورد شریط مخلف اقامت آلمان داده ایم اگر سوالی دارید در بخش نظرات پایین همین صفحه نظر خود را بنوسید و یا مسقیم با مشاوران دفتر مهاجرتی جاپ تماس بگیرید

 

این موارد در حال بروز رسانی است ............. !

 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر بعنوان یک مهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری خود.
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید